Nieuws

πŸš€ Nieuw Linkegames-seizoen! 🌟

11 september 2023

Na een korte zomerstop van twee maanden is het eindelijk zover: de LinkeGames zijn terug! En wel op de tweede donderdag van elke maand. De zomervibes mogen dan wel plaatsmaken voor het najaar, maar in de Friendsbar blijft het gezellig en warm met bordspelavonden die sprankelen van gezelligheid! πŸŽ‰πŸŽ²

πŸš€ Lancering van een nieuw seizoen! πŸš€ Deze donderdag, 14 september, vanaf 18.00 uur, openen we de deuren voor iedereen die verlangt naar strategische uitdagingen en vrolijke competitie. Kom je voor het eerst meedoen of ben je al een doorgewinterde speler? Er is voor iedereen een plekje!

🍹 Iets lekker eten of drinken? 🍹 Mocht je tussen het spelen door zin krijgen in iets lekkers of dorstig worden van al die strategische zetten, wees gerust! De Friendsbar staat klaar met smakelijke snacks en verfrissende drankjes die je bordspelervaring compleet zullen maken. ;)

✨ XP voor alle deelnemers! ✨ We hebben niet alleen bordspellen om je te entertainen! Elke avonturier die deelneemt aan de LinkeGames verdient een royale 3000xp voor hun J4F.Account. Een welkomstcadeau na onze zomerpauze en een kans om jouw status te boosten!

Klaar om de dobbelstenen te laten rollen?
Of je nu meedoet voor de gezelligheid, de spellen of de XP, we garanderen een avond vol plezier en onvergetelijke momenten. Zien we je daar? 🌠🎊πŸ₯³